Monday, November 16, 2015

Pirate Coffee - Rasa Seperti Yang Original



Pirate Coffee nie dah banyak tempat ada jual. Sebelum nie ada tengok di update kawan di facebook berkenaan coffee nie yang di jual di area Wangsa Maju. Kebetulan area rumah aku pun ada jual coffee mata satu nih. Hah...apa lagi. Rugi la kalau tak mencuba rasanya.

Perghhh.....dia punya rasa sebiji macam yang ori. Memang kopi-peh (copy paste) betul lah. Hehehe.. yang ori tu yang mana yer? Ntah la...tengok gambar rasanya macam dah boleh agak kan? Cuma bezanya yang nie dia tak tulis pun nama korang di bekas minuman tersebut sepertimana gimik teknik perniagaan & pasaran nama yang di eja salah dengan sengaja. Harga pun boleh dikatakan separuh. Jimat, murah & sedap. Apa lagi mahu fikir panjang?


 

5 comments:

Lemang Perlis said...

mai dari blog lemang ;) ya perlis dan kalau luaq perlis yang terdekat atas 5 batang, kami antaq ;)

Nooriah Abdullah said...

aduh kaknoor pun pencinta kopi ni
sehari tk pdt kopi mmg tk cergas haha

Kakzakie said...

Ini kalau ada kat JB mesti abang nak pergi
Abang kan pencinta kopi jgn tak tahu.. dari jauh kalau ada bau kopi pun dia tak boleh tahan:)

hainom OKje said...

Menarik jugak ni.... Laki mak sukalah ni....kopi, pahit pahit pun dibedalnya... Mak kurang suka kopi kaw, suka yg nipih .....

mama tisya said...

dh rmi loni ore jual air style gini ..awl2 dlu femes kt batu pahat..tp kt kl/selangor pn dh byk org jual kn