Friday, November 13, 2015

Kempen Unlike Page Alvin Tan / Boikot FB Page Alvin Tan

Sebenarnya isu sebegini telah lama tersebar dalam media sosial. Berbagai cara dan pendekatan yang mereka gunakan. Aku pernah membuat entri pada tahun 2011 iaitu Maaf Jika Teguran Ini Mengguris Hati yang mempunyai tujuan dan maksud yang sama seperti kempen ini. Apapun semoga kempen kecil ini menjadi suatu yang bermanfaat kepada anda
 


update: katanya page si Alvin Tan sekarang telah dipadamkan oleh pihak facebook. tapi aku yakin dan pasti patah tumbuh hilang berganti. apa yang perlu adalah, jangan pula pegi gatal-gatal tangan nak klik like atau follow page baru dia jika diwujudkan nanti.

3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Mujur akak tak kawan dgn dia..
Tak de makna nak like dia yg tak berfaedah tu kan eelobor..
Siapa yg pren dia tu patutlah jgn pren lagi dgn dia..

Lemang Perlis said...

salam perkenalan dari blog baru bertatih (^___^) folo anda di 843

hainom OKje said...

Alamak mmg malu mak ni.... nampak sangatlah tak baca paper hihi ......
Sat lagi nak google pasal Alvin Tan ..