Friday, November 27, 2015

Air Digenggam Tiada Tiris



"Aku nak yang biasa-biasa jer.... janji boleh main facebook, boleh whatsapp pun cukup lah"

"Macam mana dia punya gambar, cantik tak?, berapa megapiksel yer?"

"Gambar pecah-pecah tak?"

"Boleh ambik video?"

"Selalu hang tak?"

"Boleh install games untuk anak aku main tak?"

"Em....berapa bajet ko ada?"

"Dalam RM300 ke bawah, cukup tak?"

"Oooooo....okeh"

7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Keliru akak eelobor...
Gambar jering..
Cerita n3 handphone..
Tajuk air digenggam tak akan tiris..
Apa maksud sebenarnya eelebor..
Cer bagi pencerahan..

Kakzakie Purvit said...

Tangkai jering tapi nak terbaik sendiri kena fikirlah ye:)
Itulah manusia Ee kemahuan tak seiring dgn kemampuan.
Kalau kena ketawakan kawan jgn marahlah..


ps: Kat rumah kampung abang (batu pahat) banyak jering tau ee:)

Lea Ismail said...

kena beli ikut bajetlah nampaknya.. :-)

Kesuma Angsana said...

Salam.. apapun belilah ikut kemampuan kita, tak salah berbelanja sedikit tapi masih dalam bajet he3

hainom OKje said...

Pandai Kanda Zakie mengaitkan tangkai jering dgn hp....Mak mula mula pun tak faham hihi .....
Alah budak budak jer......tak per bagi yang murah murah sudahlah hihi...

Nooriah Abdullah said...

salam singgah Ee
apa2 pun kena ikut bajetlah kan

Diana Rashid said...

nak macam2 tak kan bajet rm300 je..kan??hahhaha