Wednesday, April 29, 2015

Restroran Patatimo - Pertama & Terakhir


13 comments:

Lea Ismail said...

mesti ada sebab pertama dan terkahir tu.lea pun ada 3-4 kedai pertama dan terakhir

Fazleyatul Aini said...

kenapa tu

eelobor said...

Lea Ismail: yer...ada sebab tersendiri. cukuplah hanya sekali

Kakzakie said...

Mesti adalah yg tak kena tu kalau dah kata yg terakhir. Kena buat kenyattan macam N3 kakak yg buat org tertanya-tanya..

eelobor said...

kakzakie: 3in1 iaitu pertama kurang kena dengan selera saya (mungkin ngam ngan selera orang lain) dan kedua agak mahal sedikit (ukuran poket saya). sebab 1 & 2 sangat berkait rapat. manakala sebab ke-3 adalah servis yang agak lambat iaitu nasi sudah habis sekian lama tapi air minuman masih belum muncul tiba (kemungkinan kekurangan kakitangan pada hari tersebut-walaupun ramai yang nampak macam mundar-mandir). mungkin nasib saya kurang baik pada hari tersebut.

MyStory Pic said...

Assalam...

saya pernah tengok signboard ni... tapi kat mana ye

Kakzakie said...

Kalau kakak pun kena sekali memang jadi serik. Apa lagi kalau anak dah asyik kata laparlah...lambatnya mama... ah memang sekali ajelah jwabnya..

Sharinginfoz said...

tak semua tempat yang kita kunjungi kena ngan selera kita tak kira le dari segi rasa ataupun service atau harga kan bro?

eelobor said...

sharinginfoz: betul tuh.... kalo mahal tapi sedap takde la rasa ralat sangat nak keluarkan duit.

mama maman aka yana said...

hhmmm.. sy pernah kena.. kita order dulu.. org lain dtg lambat dpt mknn dulu sedangkan kita nih tunggu dah sejam.. bila ckp nape dia dpt dulu.. boleh dia jawab sebab org tuh order satu jew akak order dua.. amboi.. senangnya hidup.. kami order nasi putih parprik ayam jew pun.. diorg order nasi goreng usa.. bknkah lg remeh dr parprik ayam..?? mmg tak pergi dah la kedai tuh wlpun mknnnya sedap.. sakit hati sampai sekarang ok.. hahaha

kakyon said...

kalau gitulah layanannya..sekali jerlah tu..

hainom OKje said...

Pantai Timur rupanya hihi.....tulah kan kalau first time dah onar gitu mmg sekali tu jerlah kita sampai

Sanisah eeiyss said...

pasaipa? (^___^)