Wednesday, November 19, 2014

Mohon Cuti Melalui App Android MyHRMIS

Hujung-hujung tahun ni dah menjadi kebiasaan untuk mengisi SKT di HRMIS. Maka terpampanglah di bahagian bawah hujung sebelah kanan pelusuk dunia tertera mengenai satu aplikasi atas talian MyHRMIS Cuti. Buat masa ini, aplikasi ini di sediakan untuk smartphone yang menggunakan sistem android sahaja. 



Mungkin selepas ini dah semakin senang untuk untuk membuat semakan baki cuti, status cuti dan juga permohonan cuti atas talian bagi kakitangan kerajaan.


2 comments:

Najib Ariyan said...

seluruh JPA boleh mohon cuti kat sini? senangnya nak monitor... leh check orang lain punya cuti ker? tengok dia ada plan jenjalan ke mana... pas tu boleh join hahaha

aizamia3 said...

Kalau boleh tengok dia plan nak ke mana macam Najib Ariyan komen tu.. memang confirm nak menyelit sama.. hehehe..
tapi aplikasi tu sangat membantu sebenarnya bagi mereka yang menggunakan.. takde alasan dah untuk berkata tidak bila tak boleh memohon cuti.. ;)