Monday, June 11, 2012

Dim Sum di Restoran De Templer, Taman Melati







ada sesuatu yang tidak kena dengan resit tersebut !!!

13 comments:

anyss said...

Assalamualaikum,
Ambo suko benar dgn benda hok warno kuning 3 jeput tuh...fuhhhh


Opsssss! memey ado hok tok keno hu hu hu baik gi tanyo smula

Citarasa Rinduan said...

ya,,,

air teh tu tak di caj..
mmg free kah??

eelobor said...

anyss: halal jer lah. tapi masa dia sebut memang pada nilai RM28.40 (promo save). lepas tu saya hulur RM50 dan dia bagi balance RM20.20. dalam hati saya berkata, mungkin saya tersalah dengar pada mula2 tadi.... balik tgk resit baru perasan. bukan banyak cuma kurang RM1.40 jer lagi, cuma sedikit pelik......

CR: air teh cina memang free sbb termasuk dalam pakej Set A

Citarasa Rinduan said...

oh.. lepas nie kalau ayu ke tempat2 mcm tu.. kn ingat selalu

tapi, mmg murahnya

Lya Colours said...

ni hari tu masuk jjcm kan

HeNRieTTa JoSe said...

yummy....lapar la plak...eeeh,murah erk....berbaloi nieh....

JunAina said...

28.40 tak termasuk 5% service charge tapi kalau nak ikut still murah lagi rege makanan macam tu.

miloais milo said...

sedapnya dim sum!

Syira said...

salam..

pernah sekali makan dimsum ni kat chicken rice shop. bolehlah bagi y x suke benda3 mcm ni..hehe

agak murah la tu utk 5 set tu..

amirah said...

sedapnya. selalu teringin nak mkn tp susah nk cr yg halal punya

pena rozie said...

nampak sedap jer. Rase nak cuba plk...

*∽ IZAN ∽* said...

alamak menarik nyerr...!!! teringin yg menu atas sekali tuhh!!!!

tapi kedainya.. jauhhhhnya uhuhuhu

akuzle ayu said...

Cashier dh finin kastemer ramai sgt. Maklumler jjcm dah sampai. Saya pun rasa murah. Bilerlaaa nak terjah neh..