Sunday, December 04, 2011

JJCM: Restoran Sakura Kristal


Grilled Lamb Chop - 8/10*



4/10*


Aiskrim untuk Muaz - 7.5/10*



Roti Ayam - 7/10*


Entri Jalan2 Cari Makan yang tertangguh. Ke KL Festival City, Setapak pada hari Jumaat lepas.

9 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
NAMPAK BEST SEMUANYA. NAK !

anyss said...

Assalamualaikum,
Errrr bukan tengah diet ke? -----> sebab orang diet di Bangi menitik ayaQ lioQ nengok benda ni hu hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

perghhh. nanges tengok eskrem tuhh!! uhuhuhu

mama tisya said...

yg tu air apa??aplle ke?eskrem tu mcm menarik

siti murni said...

apa nama minuman tu..?rendah rating dia..

eelobor said...

luahfikiran: salam tuan. nampak jer cam best...tapi biasa2 jer...

anyss: hujung minggu masuk kebun duye nok????

izan: huhuhu...itu untuk muaz punya. abah dia makan sket2 jer...

mama tisya: lupa lak nama dia... campuran apa ntah. yang ingat ada jasmine jer. order sebab cara tukang ambik order tuh explain cam sedap jer.... sudahnya dapat rate 4/10 jer aku boleh bagi.... huhuhuuh

siti murni: lupa lak nama dia... huhuhuuh

Ann Ishak said...

nampak macam menarik air tu, apa ek?!! KL Festival ni yang baru bukak tu kan dekat dengan Danau Kota tu kan

eelobor said...

Ann Ishak: yup....yang baru buka dekat area Danau Kota, Setapak

Mamaleesya said...

penah makan kat melawati
not bad jg