Nuffnang Ads

Tuesday, October 02, 2012

Percutian Ke Gold Coast Morib Resort

bergambar dahulu sebelum tunggu dapat kunci bilik


pemandangan dari bilik Studio Suite di tingkat 2 blok 3

pemandangan dari bilik Studio Suite di tingkat 2 blok 3


pemandangan dari bilik Studio Suite di tingkat 2 blok 3


pemandangan dari bilik Studio Suite di tingkat 2 blok 3



 seronok la tu dapat main air sampai puas



berenang la kunun....


hehehe.... sampai mengalah main air. dah penat & tak larat.... layan ipad lak


singgah ke Pantai Morib sebelum bertolak balik ke KL


biar gambar jer lah yang bercerita.... 

22 berkata-kata:

Citarasa Rinduan said...

makin hensemmm muaz

amirah said...

hensemnya muaz...putih melepak. best ke gold coast ni? takde review pon pengalaman..

Kakcik Nur said...

Comelnya sibujang itu. :)

eelobor said...

amirah: saje x nak tulis pasal tuh. di ikutkan memang kurang berpuas hati sket dari segi pengurusan. iaitu dapat kunci bilik jam 3pm tuh kira ok lagi.... tapi bahagian house keeping siap cuci & kemas bilik jam 4pm baru boleh masuk bilik. bab makanan tuh biasa jer.... secara umum bagi saya tak menjadi pilihan untuk kali ke-2. jika nak mencuba utk pertama kali.... rasanya lebih adil untuk mengalami sendiri....

azieazah said...

Ada pro and kon...
Kadang view cantik, makan sedap tapi servis pula hampeh. Terimalah seadanya. Asal anak-anak enjoy!

MUAZ cute!

kasihibu said...

Sebagai org yg duduk di banting ini sya setuju dgn tuan blog terutama dari segi makanan sangat sedih oh cukuplah sya kesana tak nak dah kecewa

eelobor said...

kasihibu: asalnya saya nak panjangkan lagi tajuk dengan sambung "....indah khabar dari rupa". sebab tu saya sependapat iaitu tiada lagi ulangan untuk kali ke-2

Anonymous said...

Best nye diaaa.....

Huda said...

comelnya anak awak..:) sebenarnya saya kan baru bercita-cita nak ke sana cuti ni tapi bila baca ni tengah fikir dua kali, hehe

anyss said...

Assalamualaikum,

Tempat lain lak...tak kan nak pi tempat sama je ;)

Sharinginfoz said...

wow seronoknya, berapa semalaman bro?

eelobor said...

Huda: tak salah untuk merasai pengalaman pergi sendiri... mungkin lain orang lain perasaannya

anyss: hehehe...ambo kalu puah ati memey akan gi acak kali. mace gambang water park... 2x doh gih. nyaris2 nok gi kali ke-3 mnggu lepas. tapi kansel last minute tuh tukar plan ke GCM

sharinginfoz: sekali ngan tax kena caj RM198 utk bilik studio suite. utk kanak2 ada ukuran (hampir 1 meter mungkin), jika melebihi ukuran tersebut akan di kenakan caj RM20 untuk masuk ke theme park. begitu juga caj utk makan malam & pagi buat kanak2....

mama maman aka yana said...

cam tersalah baca tajuk jew td.. omggggggg.. 'gold coast ausie.. eh morib daa.. hehehe'

anyway.. mana2 pun ok janji berholiday..:)

cam besh tmpt dia tp baca komen cam tak besh lak.. aduh..

Kalamhati said...

pergghh best terrr duk studio suite lg..hehe

geram wess tgk abam muaz yg gebus ituu..hihi

Murni Alfathunnisa said...

kemain seronoknya si muaz...comeiii!

NUR said...

Comey muaz.. Ok ke harga tu dgn keseluruhan nya?..

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...bleh masuk list bercuti nie...uiks, anak teruna dengan ipad....hehehe

ellynadyra said...

handsomenya budak bujang nih.....tak sangka best gak morib ni kan......nak try pi la satu hari nanti, tak la jauh mana dari umah, cumanya takut ramai org la plak, kang krem nak mandi manda.
salam kenal ye!

Sukma Haron said...

Brapa semalam di sini yea..? Interested tapi kalau mahal susah gak...erm...

eelobor said...

Sukma Haron: harga boleh tengok pada website dia....

Mummy Akmar said...

Salam Kenal,

Cari2 tempat untuk bercuti, tersampai dekat sini.
Handsome nye anak awak ni. Hehehe
Apa2 pon DONE FOLLOW

Blog Qashmere
Style Me Gorgeous By Qashmere

Happy Weekend Sis..

Anonymous said...

comelnya anak teruna tu..:)

Nuffnang Ads